Börspodden

Börspodden är en podcast som diskuterar aktier och placeringar. Programledare är Johan Isaksson och John Skogman som båda är daytraders och har jobbat inom finansbranschen. I Börspodden får du köp- och sältips på aktier samt råd i hur du ska agera till börsens nyheter och svängningar. Alla avsnitt är gratis och är ca 30 min långa. En podcast är ett slags radioprogram på internet som du kan lyssna till både på datorn, surfplattan och mobilen. Fler radioprogram om börsen och aktier hittar du under sidan podcasts.

Nedan hittar du alla inlägg om Börspodden med mina anteckningar från alla avsnitt. I anteckningarna kan du få en snabb överblick över vilka nyheter som diskuteras och vilka aktietips som tas upp. Är det något du är extra intresserad av kan du sedan lyssna på avsnittet direkt i inlägget. Börspodden är mycket lärorikt medium för att ta in kunskaper som förbättrar dig som investerare. Bläddra igenom inläggen nedan för att lära dig hur du ska investera på börsen.

Värdebloggar har åkt på en fetingsmäll i Vardia

Börspodden 79 – “Värdebloggar har åkt på en fetingsmäll i Vardia”. Avsnitt 79 med Johan Isaksson och John Skogman handlar om minusränta och vilka effekter den får och om Vardia kraschen – “det här visar att värdebloggarna kanske inte är riktiga värdebloggare” säger John. Börspodden delar även med sig av tre köptips i det här avsnittet. Börspodden ska… Läs Mer »