John Skogman

John Skogman är en av skaparna till radioprogrammet Börspodden som kommer ut en gång i veckan. John Skogman är en daytrader på heltid och sysslar med Börspodden på deltid. I avsnitten ger Johan sin syn på aktier och börsen, det kan innebära allt från aktietips till granskningar av bolag på börsen. Tillsammans med Johan Isaksson har Börspodden spelat in över 100 avsnitt och har blivit mycket populära bland småsparare och privatpersoner runtom i Sverige.

SEB:s rekar i Kinnevik-sfären är inget man går emot

Börspodden 82 – “SEB:s rekar i Kinnevik-sfären är inget man går emot”. Avsnitt 82 handlar om besvikelsen när man får brödsmulor i nya noteringar och om vilka aktier som är hetast i den hetaste branschen. John dissar Scandi Standard och han har nyligen köpt in aktier för 2 miljoner kronor i sin tradingportfölj som han berättar om. Vidare… Läs Mer »

Finns värden i TeliaSonera som inte syns

Börspodden 81 – “Finns värden i TeliaSonera som inte syns”. I avsnitt 81 kommenterar John Skogman och Johan Isaksson många små- och stora bolag på börsen. John har tagit fram tre aktier som alltid gör dig besviken och Johan delar med sig av lärdomen den gången han läste på för mycket om Micro Systemation. USA-räntan – Hur USA… Läs Mer »

Kommer löna sig att teckna Evolution Gaming

I veckans avsnitt av Börspodden tipsar John och Johan om aktien Evolution Gaming som sysslar med live-casino lösningar och snart ska noteras på First North. Många kända investerare ser ut att teckna aktier och jag har gjort en snabbkoll på vilka de är. Dessutom rekommenderar Börspodden att ta hem vinsten i fyra olika aktier. Varannan-dags-börs har kommit tillbaka… Läs Mer »

Värdebloggar har åkt på en fetingsmäll i Vardia

Börspodden 79 – “Värdebloggar har åkt på en fetingsmäll i Vardia”. Avsnitt 79 med Johan Isaksson och John Skogman handlar om minusränta och vilka effekter den får och om Vardia kraschen – “det här visar att värdebloggarna kanske inte är riktiga värdebloggare” säger John. Börspodden delar även med sig av tre köptips i det här avsnittet. Börspodden ska… Läs Mer »

Känns som om det är all-in i Europa

“Känns som om det är all-in i Europa”. Johan känner att det är all-in i Europa, alla kapitalflöden kommer hit. Då gäller det att Europa levererar. Johan hittar inga fina kvalitetsbolag till bra pris utan det är för dyrt. Johan tycker det är köppanik. Om du vill läsa mer om kapitalflöden till Europa så skrev jag ett inlägg… Läs Mer »