Allmänna villkor

Genom att besöka och använda denna webbplats (”PlaceraPengar.nu”, ”vi”, ”oss”, ”vår”), accepterar du följande villkor:

PlaceraPengar.nu är en jämförelseportal och informationssida för privatekonomi. Tjänsten är helt kostnadsfri för användaren och PlaceraPengar.nu kan aldrig i någon situation krävas på kostnader eller någon form av ersättning för användande av tjänsten. PlaceraPengar.nu erbjuder inte själva sparkonton, lån, aktiekonton eller liknande tjänster. Du kan inte ansöka om en tjänst på PlaceraPengar.nu.

PlaceraPengar.nu finansieras av avtal och hänvisningsprovisioner från en del av de aktörer som listas på webbplatsen.

Personuppgifter och cookies

Hantering av personuppgifter och cookies kan du läsa mer om här.

Vårt ansvar

  • PlaceraPengar.nu står inte under Finansinspektionens tillsyn och tillhandahåller heller inga tjänster som står under Finansinspektionens tillsyn och ger ingen rådgivning.
  • Vi ansvarar ej för tvister angående avtal, överenskommelser, skador, bedrägerier, skulder och andra relaterade konflikter mellan till exempel låntagare och kreditgivare. Alla klagomål angående utbetalt lån eller avslag hanteras av det berörda kreditbolaget.
  • Vi kan inte krävas på skadestånd eller någon form av ersättning eller ses som delaktiv i eventuella tvister som kan uppstå mellan dig som privatperson och berörda bolaget som innehar tjänsten. För allmänna villkor om deras tjänst så hänvisar vi dig till det berörda bolaget och dess webbplats.
  • PlaceraPengar.nu ansvarar endast för det innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Ändringar

PlaceraPengar.nu förbinder sig inte att uppdatera information eller material som finns på sidan. PlaceraPengar.nu kan komma att ändra dessa allmänna villkor. Du bör därför läsa och uppdatera dig på dessa villkor när du väljer att använda vår webbplats.