Investera i diamanter

Funderar du likt många andra på att hitta spännande alternativa investeringar? Diamanter har länge varit hett eftertraktade. Nu finns tecken på att det börjar bli allt svårare att utvinna diamanter. Samtidigt fortsätter efterfrågan att öka, inte minst i Kina och övriga Asien. Låt oss titta närmare på diamanter och hur du gör för att satsa på de vackra… Läs Mer »

Investera i hus för att hyra ut och tjäna pengar

Fastigheter är oftast en bra investering med relativt låg risk om du har en lång investeringshorisont. Att investera i hus för att hyra ut är ett utmärkt sätt att få en passiv inkomst och samtidigt låta pengarna växa i takt med fastighetsmarknaden. Det krävs dock att du har kapital att investera i en kontantinsats till huset, men även… Läs Mer »

Amerikanska investmentbolag – Aktierna du ska välja

Funderar du på att investera i amerikanska investmentbolag? Kanske har du hört talas om alla fördelar som kommer med investeringarna, eller så vill du helt enkelt testa på något nytt. Här kan du få tips på amerikanska investmentbolag och hur du ska tänka. Tittar man på utvecklingen under de senaste fem åren finns det en tydlig och mycket… Läs Mer »

Investera i koppar – så går du tillväga

Att investera i koppar har alltid varit ganska enkelt och orsaken till detta är helt enkelt eftersom det kan ske via flera olika typer av finansiella föremål där alla följer den vanliga prisutvecklingen. Det kan bland annat handla om att du investerar i koppar med certifikat, men också med så kallade Mini-futures eller med CFD. Koppar som investeringsform… Läs Mer »