Investera i fastighetslån via Tessin

Att investera i fastighetsbranschen är något som har blivit allt mer populärt. Det är på många sätt en trygg och stabil investering, eftersom människor alltid kommer att behöva betala hyra för sina bostäder, lokaler och företag. Att investera i ett fastighetslån innebär att du, tillsammans med andra, går ihop och investerar i fastighetsutvecklare med projekt som ni tror… Läs Mer »

Svenska spelbolag på börsen

Många av bolagen i betting- och casinobranschen går som tåg på börsen. I den här artikeln får du reda på mer om svenska spelbolagsaktier: Vad du ska tänka på om du vill investera i spelbolag Vilka svenska spelbolag som går starkt på börsen Politisk risk i spelaktier Var du kan investera i spelaktier Vad är ett spelbolag? Vad… Läs Mer »

Köpa utländska aktier – Tänk på detta

Att vilja handla och investera i utländska aktier blir allt mer populärt. Det finns många bra svenska aktier att välja mellan på börsen, men genom att kombinera dessa med utländska får du en portfölj som är mycket säkrare och med risker som är mer spridda. Vart kan man köpa utländska aktier? Är du intresserad av att köpa aktier… Läs Mer »

Investera företagets pengar – Tips på investeringsalternativ

När företaget börjar gå så pass bra att det skapas ett överskott av pengar – då kan det vara värt att se över möjligheten att investera. De två viktigaste punkterna för alla typer av investeringar på börsen, oavsett om det gäller att investera företagets pengar eller sina egna är: Investeringar på börsen går i genomsnitt upp någonstans mellan 7-9 %… Läs Mer »

Investera i E-sport aktier

Att investera i E-sport aktier har blivit väldigt populärt på senare år. Det är inte överraskande om man har i åtanke hur mycket sektorn vuxit på relativt kort tid. Tittarsiffrorna för olika E-sportturneringar och andra events kan numera ibland konkurrera med hur många som tittar på de populäraste TV-programmen. Newzoo (en respekterad analyssajt inom E-sportvärlden) uppskattade att antalet… Läs Mer »