Investera i koppar – så går du tillväga

Att investera i koppar har alltid varit ganska enkelt och orsaken till detta är helt enkelt eftersom det kan ske via flera olika typer av finansiella föremål där alla följer den vanliga prisutvecklingen. Det kan bland annat handla om att du investerar i koppar med certifikat, men också med så kallade Mini-futures eller med CFD. Koppar som investeringsform… Läs Mer »

Investera i gaming – Bästa gamingaktier 2021

Allt fler svenskar börjar att se fördelarna med att investera i gaming-aktier. Under bara några år har inriktningen mot just gaming och e-sport expanderat något enormt, vilket naturligtvis har bidragit till många fördelar. Det finns dock även en bieffekt, vilket är att det har blivit relativt svårt att navigera sig i den stora djungel med gamingaktier som finns… Läs Mer »

Så kan du investera 10 000 kr

10 000 kronor är en bra grundplåt till en investering. Med ränta på ränta-effekten kan 10 000 kronor växa till en rejäl summa med tiden. Det finns många olika sätt att investera dina pengar. Vilket sätt som passar just dig bäst beror på dina preferenser och din sparhorisont. Här kan du läsa mer fem olika sätt att investera… Läs Mer »

Investera i fastighetslån via Tessin

Att investera i fastighetsbranschen är något som har blivit allt mer populärt. Det är på många sätt en trygg och stabil investering, eftersom människor alltid kommer att behöva betala hyra för sina bostäder, lokaler och företag. Att investera i ett fastighetslån innebär att du, tillsammans med andra, går ihop och investerar i fastighetsutvecklare med projekt som ni tror… Läs Mer »

Svenska spelbolag på börsen

Många av bolagen i betting- och casinobranschen går som tåg på börsen. I den här artikeln får du reda på mer om svenska spelbolagsaktier: Vad du ska tänka på om du vill investera i spelbolag Vilka svenska spelbolag som går starkt på börsen Politisk risk i spelaktier Var du kan investera i spelaktier Vad är ett spelbolag? Vad… Läs Mer »