Vilka aktietips kan du lita på?

Att investera i fonder och aktier är ett stort intresse för många svenskar. Tack vare den digitala demokratiseringsvåg som svepte in över sparmarknaden i slutet av 1990-talet är det också enklare än någonsin för vem som helst att ge sig in på börsen. Idag kryllar det av aktietips på internet, kruxet är bara: vilka tips kan du egentligen… Läs Mer »

Bästa preferensaktier 2020

Här kan du hitta bästa preferensaktier 2020 med hänsyn till hög utdelning och direktavkastning. Du hittar även inlösenkurs för preferensaktierna och fördelar/nackdelar med preffar. Vad är egentligen en preferensaktie och hur fungerar de? Skiljer de sig från vanliga aktier och hur ser utdelningen ut? Allt detta reder vi ut här nedan! Lista: Preferensaktier med högst direktavkastning Historisk avkastning… Läs Mer »

Nordnet Robosave – Recension och vårt omdöme

Nordnet Robosave är en så kallad robotrådgivning som Nordnet lanserade hösten 2017. Tjänsten gör det möjligt för sparare att få vägledning och hjälp att placera sina pengar i finansiella instrument som passar det egna intresset. Fondrobot som gör ditt sparande automatiskt Passar dig som är nybörjare och inte vill lägga tid på att leta fonder Fixar riskspridning och… Läs Mer »

Bästa nätmäklare 2020

Vilken nätmäklare som är bäst kan skilja sig lite i vad du har för behov. Avanza har haft nöjdaste kunder 10 år i rad, vilket visar att de kanske är bäst när det kommer till helhetserbjudandet. Banken har också växt och blivit Nordens största nätmäklare. Gratis courtage upp till 50 000 kr (500 affärer per år) Nöjdast kunder… Läs Mer »

Trine – Plattform för hållbara investeringar i solenergi

Med hjälp av Trine kan du som privatperson få ett enkelt och smidigt sätt att investera dina pengar i projekt där solenergi står i fokus. Hemsidan erbjuder en plattform där privatpersoner och projektbolag kan mötas och få en bättre ekonomi med hjälp av varandra. Projektbolagen som presenteras är varierande, men alla har de ett gemensamt mål, nämligen att… Läs Mer »