Investera i hus för att hyra ut och tjäna pengar

Fastigheter är oftast en bra investering med relativt låg risk om du har en lång investeringshorisont. Att investera i hus för att hyra ut är ett utmärkt sätt att få en passiv inkomst och samtidigt låta pengarna växa i takt med fastighetsmarknaden. Det krävs dock att du har kapital att investera i en kontantinsats till huset, men även… Läs Mer »

Amerikanska investmentbolag – Aktierna du ska välja

Funderar du på att investera i amerikanska investmentbolag? Kanske har du hört talas om alla fördelar som kommer med investeringarna, eller så vill du helt enkelt testa på något nytt. Här kan du få tips på amerikanska investmentbolag och hur du ska tänka. Tittar man på utvecklingen under de senaste fem åren finns det en tydlig och mycket… Läs Mer »

Investera i koppar – så går du tillväga

Att investera i koppar har alltid varit ganska enkelt och orsaken till detta är helt enkelt eftersom det kan ske via flera olika typer av finansiella föremål där alla följer den vanliga prisutvecklingen. Det kan bland annat handla om att du investerar i koppar med certifikat, men också med så kallade Mini-futures eller med CFD. Koppar som investeringsform… Läs Mer »

Investera i gaming – Bästa gamingaktier 2021

Allt fler svenskar börjar att se fördelarna med att investera i gaming-aktier. Under bara några år har inriktningen mot just gaming och e-sport expanderat något enormt, vilket naturligtvis har bidragit till många fördelar. Det finns dock även en bieffekt, vilket är att det har blivit relativt svårt att navigera sig i den stora djungel med gamingaktier som finns… Läs Mer »