Om PlaceraPengar.nu

Hej och välkommen till PlaceraPengar.nu som är en sajt om investeringar och privatekonomi. Vi hjälper dig att hitta bästa placeringen för dina pengar. Vi har under 12 år erbjudit kostnadsfria jämförelser, topplistor, guider och artiklar inom privatekonomi.

Om våra artiklar

På sajten skriver våra skribenter om börsen, investeringar och privatekonomi. Målet med artiklarna är att ge inspiration, idéer och tips till läsarna. Några ämnen som ligger oss varmt om hjärtat är aktier, fonder (speciellt indexfonder) och fastigheter.

Om vårt företag

PlaceraPengar.nu är en webbplats som tillhandhåller information, recensioner och jämförelser för att hjälpa våra läsare i Sverige att förbättra sina affärer i olika tillgångar och investeringar. Vi grundades 2012 och är ett team av skribenter och utvecklare.

Vår mission

När den här sajten grundades 2012 fanns det lite information på internet för den som var nybörjare och nyfiken på placeringar. Därför skapades PlaceraPengar.nu med idén att samla all information som kan tänkas vara nyttig för en nybörjare. Ett kunskapscentrum för den som är intresserad av investeringar och sparande helt enkelt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du som läsare har frågor, kommentarer, tips, idéer på innehåll eller om du tycker något saknas på sajten. Hur som helst, kontakta oss gärna genom att använda formuläret nedan. Vi ser fram emot att få kontakt med dig.

Kontaktformulär

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  "Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter för att kunna kontakta dig. Vi kommer inte skicka ut reklammeddelanden eller sälja din epostadress vidare till en tredje part."

  Har du fler frågor som du inte har fått besvarade?

  Titta under FAQ som listar vanliga frågor.

  Har du svårt att förstå vissa finansiella begrepp och ord så kan du ta dig en titt på vår ordlista.

  Du kan även komma i kontakt med oss på Twitter här.

  Vi arbetar inte med professionell ekonomisk rådgivning

  Sajten PlaceraPengar.nu arbetar inte med ekonomisk rådgivning och kan inte ge svar om hur olika finansiella produkter kommer att utvecklas i framtiden. Däremot så försöker vi att förklara olika placeringar och hur de fungerar. Jämförelser, listor, guider och tips förekommer för att informera den läsare som är intresserad av ämnet.

  Skribenternas aktieaffärer och analys av aktier kan förekomma på bloggen men det är aldrig rekommendationer eller rådgivning. Det är viktigt att varje läsare och följare gör sin egen analys av den tillgång man vill investera i, värdepapper och andra tillgångar kan både falla och stiga i värde.

  Är de som bloggar finansiella rådgivare?

  Nej. PlaceraPengar.nu står inte under Finansinspektionens tillsyn och tillhandahåller heller inga tjänster som står under Finansinspektionens tillsyn och ger inga råd. Skribenterna skriver istället vad de gör, om olika tillgångar och hur de tänker kring placeringar och låter dig sedan som besökare på webbplatsen ta del av detta. Om du vill ta rygg på deras innehåll på den här webbplatsen så är det under ditt eget ansvar.

  För mer detaljer läs vår sida om allmänna villkor.

  Hur vi tjänar pengar

  Varför använder vi annonser och provisionslänkar?

  PlaceraPengar.nu är en sajt där glada amatörer skriver om olika investeringstillgångar och ekonomi i allmänhet. Eftersom mycket tid går åt att skapa innehåll och administrera sajten så finns utrymme för annonsering och reklam.

  Det är dock viktigt att PlaceraPengar.nu har innehållet som första prioritet så att artiklarna håller hög kvalitet. PlaceraPengar.se erhåller ibland hänvisningsprovision via så kallade affiliate-länkar för förmedlade kunder. Bloggen använder också automatiska Google Adsense-annonser som ger ersättning per klick. Utan annonser och reklam så skulle inte den här webbplatsen existera eftersom den kostar i hosting, drift, underhåll och i form av tid för att skapa bra innehåll.

  Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.