14 rutiner som gör rika människor framgångsrika

Enligt studier som gjorts utifrån Forbes World’s Billionaires list så har rika människor speciella rutiner som lägger grunden för deras framgång och tur. Om du tror att bra rutiner skapar större möjligheter för framgång så ska du läsa de rikas rutiner nedan.

Rika på framgångar och i livet med bra rutiner

Därför är rika människor framgångsrika

1. Rika människor använder en Att-göra-lista varje dag för att hela tiden göra aktiviteter som tar dem framåt. När de vaknar på morgonen vet de precis vad de ska göra och de ser till att punkterna på listan är avklarade innan dagen är slut.

2. För att hela tiden bli bättre så skriver rika ner sina långsiktiga mål men har också en lista med specifika mål för att göra det långsiktiga målet mer konkret och mätbart i insatser och tid.

3. De vaknar tidigt 05.00-06.00 och läser finanstidningar och andra viktiga nyheter i sitt affärsområde och marknad innan de börjar dagen.

4. Att nätverka och skapa kontakter är viktigt därför lägger rika människor minst 5 timmar i månaden på detta.

5. Framgångsrika människor läser flera timmar om dagen för att bygga på sin kunskap och känsla för affärer. Ofta är det självförbättringsböcker inom områden som är viktiga för deras långsiktiga mål. Tips på böcker som handlar om investeringar.

6. Träningen är viktigt för att få balans och hålla hjärnan i trimm. Rika avsätter tid till träning fyra gånger veckan. De vet att de år mest störst intjäning ligger framför dem när de är gamla, därför kommer hälsan vara extra viktig för att leva längre. Att gå i pension är inget man ser fram emot utan man vill vara aktiv både fysiskt och mentalt.

7. Rika företagare och investerare tittar nästan aldrig på TV utan har andra prioriteringar och överväger noga hur de ska fördela dygnets timmar.

8. De tror på att lära sig hela livet ut och försöker hela tiden utveckla sig själva med ny kunskap.

9. Många rika individer säger inte det första som dyker upp i huvudet. De har stor självbehärskning och kan kontrollera sina tanker, känslor och ord de säger.

10. De gillar inte att skvallra eller ljuga och de tror inte att det finns en pott med möjlighter.

11. Rika tror att man måste vara optimistik och ha rätt attityd för att bli framgångsrik.

12. De flesta är mycket nöjda med sina liv och vad de har valt för intriktning på sina affärer.

13. Många framgångsrika är beroende av att mäta sina mål och framsteg i flera områden i sina liv. De bockar av sina Att-göra-listor, budgeterar sina bankkonton och räknar kalorier när de tränar.

14. De är selektiva när de väljer vänner och vet att man inte blir bättre än de man umgås med. De omger sig med positiva människor som vill utvecklas och investerar tid och energi i dessa relationer som de tror kan växa på sikt.

Lämna en kommentar