Om PlaceraPengar.nu

Hej och välkommen till PlaceraPengar.nu som är en sajt om investeringar och privatekonomi. Här hittar du jämförelser av finansiella produkter och tjänster, guider, topplistor och information.

På sajten bloggar jag som Placeraren och skriver om börsen och ekonomin i allmänhet.

PlaceraPengar.nu jobbar inte med ekonomisk rådgivning

PlaceraPengar.nu arbetar inte med ekonomisk rådgivning och kan inte ge svar om hur olika finansiella produkter kommer att utvecklas i framtiden. Däremot så försöker sajten att förklara olika placeringar och hur de fungerar. Jämförelser, listor, guider och tips förekommer för att informera den läsare som är intresserad av ämnet. Egna aktieaffärer och analys av aktier kan förekomma på bloggen men det är aldrig rekommendationer eller rådgiving. Var och en måste fundera över sin egen risknivå innan man väljer en placering för sina pengar.

Syftet är att hjälpa småsparare till bättre affärer

Jag har sysslat aktivt med aktier och läst om andra investeringar sedan 2010 (innan dess fonder). Vid den tidpunkten tyckte jag det fanns lite information på internet för den som var nybörjare och nyfiken på placeringar. Idag flera år senare så har jag lagt ungefär 10 000 timmar på att hitta och läsa information om investeringar. Jag tänkte därför att jag samlar all information som jag tycker är nyttig för en nybörjare här på bloggen. Ett kunskapscentrum för en nybörjare som är intresserad av investeringar och placeringar helt enkelt. För att få en översikt över allt innehåll på den här webbplatsen så ska du använda dig av sidkartan.

Vill du komma i kontakt med mig?

För att kontakta mig använder du kontaktformuläret nedan eller mejladressen kontakt@placerapengar.nu. Hör gärna av dig om du har idéer på innehåll, tips, eller om du tycker något saknas på den här bloggen. Jag vill gärna utveckla den här bloggen så att den blir bättre!

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Mer information

Är du som bloggar en finansiell rådgivare?
Nej. PlaceraPengar.nu står inte under Finansinspektionens tillsyn och tillhandahåller heller inga tjänster som står under Finansinspektionens tillsyn och ger inga råd. Jag som skribent skriver istället vad jag gör, om olika tillgångar och hur jag tänker kring placeringar och låter dig sedan som besökare på webbplatsen ta del av detta. Om du vill ta rygg på mitt innehåll på den här webbplatsen så är det under ditt eget ansvar. Har du fler frågor som du inte har fått besvarade? Titta under FAQ som listar vanliga frågor.

Annonsering
PlaceraPengar.nu är en sajt där jag som skribent och lekman skriver om olika investeringstillgångar och ekonomi i allmänhet. Eftersom jag investerar mycket tid i att göra research och skriva på bloggen så har jag öppnat utrymme för annonsering och reklam. Det är dock viktigt för mig att innehållet får första prioritet så att bloggen håller hög kvalitet. PlaceraPengar.se erhåller ibland hänvisningsprovision via så kallade affiliatelänkar för förmedlade kunder. Bloggen använder också så kallade GoogleAdsense-annonser som ger ersättning per klick. Utan annonser och reklam så skulle inte den här webbplatsen existera eftersom den kostar i hosting, drift, underhåll och i form av tid för att skapa bra innehåll.

Vill ditt företag annonsera på PlaceraPengar.nu? Läs mer under sidan annonsering.

Användarvillkor