Om PlaceraPengar.nu

Hej och välkommen till PlaceraPengar.nu som är en sajt om investeringar och privatekonomi. Här hittar du jämförelser av finansiella produkter och tjänster, guider, topplistor och information.

På sajten bloggar Placeraren och skriver om börsen, investeringar och privatekonomi. Målet med bloggandet och artiklarna är att ge inspiration, idéer och tips till läsarna. Placeraren är ingen expert eller profesionell rådgivare, därför kan felaktigheter finnas i texterna. Hoppas du har överseende med detta då detta är en blogg och ingen stor redaktionell tidning. Mer kan du läsa på sidan användarvillkor.

PlaceraPengar.nu jobbar inte med ekonomisk rådgivning

Sajten PlaceraPengar.nu arbetar inte med ekonomisk rådgivning och kan inte ge svar om hur olika finansiella produkter kommer att utvecklas i framtiden. Däremot så försöker sajten att förklara olika placeringar och hur de fungerar. Jämförelser, listor, guider och tips förekommer för att informera den läsare som är intresserad av ämnet. Bloggskribenters aktieaffärer och analys av aktier kan förekomma på bloggen men det är aldrig rekommendationer eller rådgiving. Det är viktigt att varje läsare och följare gör sin egen analys av den tillgång man vill investera i, värdepapper och andra tillgångar kan både falla och stiga i värde.

Syftet med sajten är att hjälpa småsparare till bättre affärer

När den här sajten startades 2012 fanns det lite information på internet för den som var nybörjare och nyfiken på placeringar. Därför skapades PlaceraPengar.nu med idén att samla all information som kan tänkas vara nyttig för en nybörjare. Ett kunskapscentrum för den som är intresserad av investeringar och sparande helt enkelt.

Vill du komma i kontakt?

För att komma i kontakt så kan du använda kontaktformuläret nedan. Hör gärna av dig om du har idéer på innehåll, tips, eller om du tycker något saknas på bloggen eller övriga sajten.

Kontaktformulär

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter för att kunna kontakta dig. Vi kommer inte skicka ut reklammeddelanden eller sälja din epostadress vidare till en tredje part.

Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Mer information

Är de som bloggar finansiella rådgivare?
Nej. PlaceraPengar.nu står inte under Finansinspektionens tillsyn och tillhandahåller heller inga tjänster som står under Finansinspektionens tillsyn och ger inga råd. Skribententerna skriver istället vad de gör, om olika tillgångar och hur de tänker kring placeringar och låter dig sedan som besökare på webbplatsen ta del av detta. Om du vill ta rygg på deras innehåll på den här webbplatsen så är det under ditt eget ansvar. Har du fler frågor som du inte har fått besvarade? Titta under FAQ som listar vanliga frågor.

Annonsering
PlaceraPengar.nu är en sajt där glada amatörer skriver om olika investeringstillgångar och ekonomi i allmänhet. Eftersom mycket tid går åt att skapa innehåll och administrera sajten så finns utrymme för annonsering och reklam. Det är dock viktigt att PlaceraPengar.nu har innehållet som första prioritet så att artiklarna håller hög kvalitet. PlaceraPengar.se erhåller ibland hänvisningsprovision via så kallade affiliatelänkar för förmedlade kunder. Bloggen använder också automatiska GoogleAdsense-annonser som ger ersättning per klick. Utan annonser och reklam så skulle inte den här webbplatsen existera eftersom den kostar i hosting, drift, underhåll och i form av tid för att skapa bra innehåll.