Naval Ravikant – 52 citat och 37 boktips

Vem är Naval Ravikant? Naval Ravikant är en indisk-amerikansk entreprenör och investerare. Han är grundare och var tidigare VD för AngelList. Han är också känd för att ha investerat tidigt i startups som Uber och Twitter. I den här artikeln hittar du citat och boktips från Naval Ravikant. Insiktsfulla citat från Naval “A fit body, a calm mind,… Läs Mer »

Öhman Global Hållbar – Fond för dig som vill spara hållbart

Öhman Global Hållbar är en globalfond som passar dig som vill spara hållbart och etiskt. Fonden är aktivt förvaltad och utvecklingen senaste 5 åren är +72%. Öhman Global Hållbar A är en aktivt förvaltad aktiefond som äger globala aktier runt om i världen. Fonden har fokus på företag som arbetar med hållbarhet och etik. Fonden investerar i 70-90… Läs Mer »

Spara pengar till barn eller barnbarn

Att spara pengar till barnen eller barnbarnen är en utmärkt idé då ett månadssparande med lång tidshorisont kan ge stor avkastning. Pengarna brukar komma väl till hands när barnen ska ut i livet och skaffa körkort eller köpa sitt första boende. Ett barnsparande kan bli stort om du börjar spara pengar tidigt. En lång sparhorisont kombinerat med ett… Läs Mer »

Länsförsäkringar Fastighetsfond – Bästa fastighetsfonden?

Länsförsäkringar Fastighetsfond är för dig som vill ha en aktivt förvaltad fastighetsfond där du har chans att slå index. Historiskt har man lyckats med det. Avkastningen har varit +130% senaste 5 åren. LF fastighetsfond är en populär fond för de privatsparare som vill ha exponering mot svenska fastighetsaktier. I fonden får du exponering mot några av de bästa… Läs Mer »

SPP Aktiefond Global: Recension och omdöme

SPP Aktiefond Global har avkastat +57% senaste 5 åren till en avgift på 0,30% per år. Fonden har högt betyg och har historik ända tillbaka till år 2000. SPP Aktiefond Global är en av de bästa globala indexfonderna. Du får exponering mot amerikanska teknikbolag som Apple, Amazon och Microsoft till avgiften 0,30% per år. Fonden är populär med… Läs Mer »