Så blir du rik och förblir förmögen

Nyckeln till att bli rik är tvådelad: Du behöver tjäna mer pengar samtidigt som du spenderar mindre än vad du tjänar. Det finns ingen bestämd väg till rikedom. Det finns nämligen flera vägar du kan ta. Vissa människor blir rika på det gamla sättet: Jobba hårt, välj rätt bransch med tillväxt och klättra i karriärstegen. Medan andra vinner… Läs Mer »

Bästa handelsplattform för daytrading 2019

Om du vill ta din trading till en högre nivå så krävs en handelsplattform. Du har antagligen en bra idé om vad du söker som låga kostnader, aktuell information och bra verktyg. Nedan har vi valt ut nätmäklare som erbjuder den bästa handelsplattformen för trading. Ny på daytrading? Läs om vad en daytrader gör här. Trading plattform, bäst… Läs Mer »

Aktierna som gått bäst 2019

Här ser du de 20 bästa aktierna på Stockholmsbörsen i år. Är dessa aktier de bästa aktierna att investera i just nu? Nej inte nödvändigtvis. Aktiekursen säger ingenting om värderingen av aktien eller framtidsutsikterna. Är du osäker på att direktinvestera i aktier så rekommenderar vi att du kollar in indexfonder. Aktie Aktiekurs Utv. i år Starbreeze B 2,360… Läs Mer »

Svenska småbolagsfonder

Historiken visar att det över tid är riktigt lönsamt att investera i småbolag över börsen. Kursutvecklingen har slagit storbolagen med omkring 10 gånger pengarna sedan 2002. Medan storbolagsindex endast givit 3-4 gånger pengarna. Här skriver vi om hur du kan investera i småbolag och hur du ska tänka kring småbolagsaktier. Småbolagsfonder som gått bäst För den som inte… Läs Mer »

Bästa råvarufond

Om du vill sprida dina risker och ha en låg korrelation med börsen så är råvarufonder ett bra alternativ. Här listar vi de bästa råvarufonderna och skriver om fördelarna med att investera i råvaror. Bästa råvarufonder senaste 5 åren Fonder Utv. 5 år Avgift Amundi Fds CPR Global Resources AU-C +43% 2,53% AS SICAV I WldResEq S USD… Läs Mer »