IQ Option

 
IQ Option är en tradingplattform för binära optioner där du kan tjäna pengar på att underliggande tillgång går upp eller ner i pris. Du kan börja med ett demokonto eller börja handla med riktiga pengar med en gång. IQ Option är kända för sitt snygga interface och mobilapp som är enkla att använda.

På IQ:s hemsida kan du hitta ett kunskapscenter med träningsvideos om hur du lär dig handla med binära optioner. Du kan också kolla in YouTube-kanalen där det finns en massa informationsmaterial om hur deras produkter fungerar. Är du en nybörjare på binär handel så rekommenderas ett demokonto av mäklaren. Då börjar du med att handla med en virtuell valuta, vilket gör att du inte har någon risk i början.

Hur öppnar jag ett konto? När du registrerar dig hos IQ Option så får du tillgång till två konton; ett demkonto för träning och ett riktigt konto för live trading. För att kunna börja trada måste du göra en insättning på det riktiga kontot.

Applikationer finns för Windows och Mac OS samt Android och iOS, du behöver alltså inte handla direkt i webbläsaren. Att handla i apps är bättre eftersom hastigheten blir lite snabbare.

Vad är lägsta insättning hos IQ Option? $10 eller €10 är lägsta insättningsbeloppet. Bolaget tar inte någon avgift för insättning och uttag via bankkort eller betaltjänser som WebMoney, Skrill, Moneybookers och Neteller. Uttagen brukar ta 1 dygn och är minsta belopp att ta ut är $2. Du behöver verifiera ditt konto med ID-handling innan du kan ta ut pengar, det har att göra med regelverket som finansinspektionen har.

IQ Option i siffror för 2018:

  • 14 miljoner konton hos sig
  • 3 miljoner trades om dagen
  • Finns i 178 länder
  • Tradingvolym ligger på $ 11 mdr
  • 40 personer som jobbar med kundservice
  • Huvudkontor på Cypern

Tips: Läs på om strategier och läs på innan du börjar handla för dina pengar. Trading handlar om psykologi men framförallt om hårt arbete.

Alla mäklare måste säkerställa vem som är kunden. Därför kommer du att behöva skicka över en kopia på din legitimation. IQ är reglerad av Cyprus Securities and Exchange Commission genom IQOPTION EUROPE LTD med licens No. 247/14. IQ Option en av de mest pålitliga mäklarna på marknaden.
 
Öppna konto hos IQ Option
 

Riskvarning: Handel med binära optioner har en hög risknivå och kan leda till att du förlorar hela ditt investerade kapital. Du borde aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora.